'Wij helpen u als u van grond of zand af moet...of juist nodig heeft'

'Wij kunnen grond en zand bij u ophalen. U mag uw grond of zand ook bij ons brengen aan de Spoorlaan 25 in Den Haag. Maar bel mij eerst voor een afspraak'.
grondbank den haag
Roy Wassenaar
070-820 9610

Grondbank Verboon in Den Haag is activiteit van Verboon Transport & Handel BV uit Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in het transporteren, innemen en/of verhandelen van kleine tot middelgrote partijen grond én zand. Klanten van Grondbank Verboon zijn hoveniers, aannemers, weg- en waterbouwbedrijven, boorbedrijven, overheden, particulieren enz.

Onze grondbank in Den Haag is gecertificeerd conform de BRL9335-1 en -4, dus uw grond wordt op legale wijze bij ons geaccepteerd, behandeld en verwerkt. Onze locatie ligt op Spoorlaan 25 aan de rand van Den Haag, strategisch t.o.v. de snelwegen A4, A12 en A13, maar ook t.o.v. heel Den Haag!

Of u nu 4 kubieke meter grond uit een tuinaanlegproject overhoudt, of 300 kubieke meter grond vrij krijgt bij een bouwproject, de grondbank van Verboon uit Den Haag is u goed én goedkoop van dienst.

Voordelen van Grondbank Verboon:
– Verboon kan grond bij u opknijpen met kraanwagens
– Verboon kan containers plaatsen waarin u grond kunt deponeren
– Verboon kan grote vrachtwagens leveren die u zelf met eigen grondverzetmaterieel kunt laden
– Verboon kan uw grond, zand en overige (bouw)materialen ook tijdelijk in Den Haag opslaan
– Verboon verzorgt desgewenst uw transport, maar u kunt uw grond ook zélf aanleveren bij onze grondbank in Den Haag– Verboon verzorgt de aankoop en de verkoop van grond in Den Haag en omgeving
– Verboon kan uw grond zeven
– Verboon levert ook samengestelde grondproducten volgens de BRL 9335 protocol 4 onder certificaat EC-SIK-35-104. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan tuinaarde. Deze producten zijn vrij toepasbaar. Vraagt u desgewenst nadere informatie.

Grond en zand die onze Grondbank verzamelt en opbulkt, wordt door een extern en erkend bedrijf gekeurd. Deze grond en zand bieden wij te koop aan tegen concurrerende tarieven. Ook hierbij geldt dat wij de grond of zand op uw project kunnen brengen of dat u het, bij redelijke afname, zélf komt afhalen.

Over het vervoeren en hergebruiken of storten van grond wordt door velen te makkelijk gedacht. Dit is complexe materie en de wet- en regelgeving is al snel overtreden. Neem geen risico en neem contact op met een ervaren en erkende partij: Grondbank Verboon uit Den Haag.

Zusterbedrijf Verboon Groen & GWW BV is BRL7000 gecertificeerd voor het uitvoeren van bodemsaneringen. Dus voor (water)bodemsanering:   bodemsanering-verboon.nl of neem contact op met Jan Verboon.

Prijslijst
Openingstijden
Acceptatievoorwaarden
Kaart met locatie

grondbank den haag

Post- en bezoekadres
Waterpas 124
2495 AT Den Haag

Lokatie van onze grondbank
Spoorlaan 25
2495 AL Den Haag

administratie@verboontransport.nl
070-820 9610

Contactpersoon Grondbank
Roy Wassenaar 06-81 688 699 
planning@verboontransport.nl

Wat kunt bij ons kopen?

aanvulzand, teelgrond, aarde, grond, ophooggrond enzovoort. Onze tarieven zijn zeer redelijk.

Wat kunt bij ons kwijt?

hetzelfde...aanvulzand, teelgrond, aarde, grond, ophooggrond enzovoort. Wij betalen u hier echter niet voor.

Wie kan bij ons terecht?

particulieren, hoveniers, aannemers, weg- en waterbouwbedrijven, boorbedrijven, overheden enzovoort

OPhaalservice

wij kunnen grond en zand bij u ophalen. Wij hebben hiervoor professionele middelen.

Liever zelf brengen?

heeft u grond of zand over na een klus? En u wilt het snel kwijt? U kunt op afspraak bij ons terecht aan de Spoorlaan 25 in Den Haag. Ook op zaterdag kunt u hier terecht.

MELDINGSPLICHT

Er zijn wettelijke regels over aangevoerde grond. Bijvoorbeeld meer dan 50 m3 aangevoerde grond op een locatie is meldingsplichtig. Wij helpen u hiermee.

wij bijten niet...

Informeer gerust en vrijblijvend naar de kosten en mogelijkheden om grond bij ons te brengen. Of juist te kopen. Ons telefoonnummer is 070-820 9610. Wij bijten heus niet!